x varer =

Rival Nettbestilling

FYLL INN MÅL | VELG FYLKE & FORHANDLER | BESTILL VARER | HENT & BETAL HOS VALGT FORHANDLER

Alle oppgitte priser gjelder inklusive MVA og frakt til valgte forhandler

Finner du ingen forhandler i nærheten av deg, ta kontakt med oss her: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MÅLTAKING
BESTILLINGEN
VILKÅR
LEGG INN MÅL PÅ SKYVEDØRER / INNREDNINGER

Bredde oppe:

MM

Høyde høyre:

MMBredde nede:

MM

Høyde midt:

MMDybde:

MM

Høyde venstre:

MM

PLASSERING AV SKYVEDØRENE:

Ved valg av malte skyvedører - LEGG INN FARGE HER:

NCS FARGEKODE:

NCS FARGENAVN:

LEGG INN MÅL PÅ INNREDNING / TILBEHØR

Sidevegg 1:

MM

Hylle 1:

MMSidevegg 2:

MM

Hylle 2:

MMAnslagslist 1:

MM

Hylle 3:

MMAnslagslist 2:

MM

Hylle 4:

MM

Ved valg av malte produkter – LEGG INN FARGE HER:

NCS FARGEKODE:

NCS FARGENAVN:

LEGG INN KOMMENTARER / BESKRIV LØSNINGEN OM NØDVENDIG:

Handlekurv

Bestillingskjema

Navn:
Mål / Stk:
Type / farge / utførelse:
Antall:
Pris:
Totalt:
Send bestilling

Fyll ut feltene!

Sender bestilling

Bestillingen er sent

Serveren svarer ikke

Bestillingen er sendt!

Vi takker for deres bestilling


OK
FacebookLinkedin

rival logo

 
 
 
rival slogan

Skrådørsløsninger

En Rival skyvedørsgarderobe kan tilpasses alle vinkler og utfordringer et hus eller en hytte kan by på. Vi kan som en av få i Norge, tilby skreddersøm av skrådørsløsninger både sideveis og bakover av alle våre dørfronter. Løsningene kan leveres som en kombinasjon av skrådører og rette, eller kun skrådører. Dette bestemmes av breddemålet, takvinkelen og høyden på kneveggen der hvor løsningen skal plasseres.

Våre skrådørsløsninger kan tilpasses alle takvinkler og mål. Velger du skrådører med aluminiumsprofiler, er det vår serie CLASSIC som blir benyttet. Denne kan også leveres som slagdør der det ikke er noe rett takfelt eller der det rette takfeltet er mindre enn to dørbredder. Alle våre dørmodeller i Country-heltre og i malt MDF kan også leveres som skrådører. Disse dørmodellene kan og leveres i kombinasjon med slagdør. Vi tilpasser samtidig innredningen bak dørene slik at denne passer med dørvekslingen, og at man utnytter plassen på best tenkelig måte i forhold til ønsket innredning.


Rival skyvedører "sideskrå"
I tillegg til garderobeløsninger passer våre skrådørsløsninger også til tettingskrå - sølv - grå grafittav trapperom og andre nisjer. Dørene tilpasses i hvert enkelt tilfelle, og spesielle festesystemer benyttes i innredningen bak dørene. Dette betyr at man MÅ inn med noe innredning, men kun noen enkle hyller for å få glideskinnene til dørene montert. Ønskes det full innredning med skuffer, utrekkshyller og andre ting bak dørene leverer vi selvsagt dette.

Detalj skr
Rival skyvedører "bakoverskrå"
Vi leverer og tilpasser dører for alle takvinkler og utfordringer, også skråtak bakover. Her benyttes vanlige skyvedører, men takskinnen til disse festes med spesielle brakketter. Alle løsninger med bakoverskrå leveres med forkantbord foran takskinnen som skjuler innfestingsbraketten, og gjør garderoben stilful. Frontforingen leveres i 9 forskjellige melamintyper, 3 finertyper, malt MDF eller som heltrevarianter .

BETA QUATTRO Seite 18 19

Vi bruker informasjonskapsler på denne siden, for å gjøre det enklere og bedre for brukeren. For å lære mer om informasjonskapsler klikk her.

Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler fra denne siden.